Thursday 22 October 2009

PPPPAAAARRRRRTTTTTTTTYYYYYYY!


Tα Blood On Our Shoes Nites φιλοδοξούν να αποτελέσουν το νέο, μηνιαίο, fresh party της πόλης φέρνοντας σε επαφή το αθηναικό κοινο με ό,τι πιο καινούργιο indie/electro κυκλοφορεί, κυρίως στην εγχώρια αλλά και την διεθνή σκηνή . Κάθε μήνα η ομάδα του BloodOnOurShoes.blogspot.com θα φιλοξενεί μπάντες και djs οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά καιρούς το blog και για τους οποίους πιστεύει πως θα μπορούσαν να γίνουν ευρύτερα αποδεκτοί. Η βραδυά θα συμπληρώνεται από τα dj sets των Exposed By Observers και των Broken Beats οι οποιοι αποτελουν και τους συντακτες του BloodOnOurShoes! To BloodOnOurShoes.blogspot.com ξεκινησε τον περασμενο Ιανουαριο με σκοπο την ανευρεση νεων και ανερχομενων συγκροτηματων και djs οι οποιοι κινουνται απο το indie και το punk μεχρι το electro,techno και το dubstep. Πρωτος καλεσμενος του ΒloodOnOurShoes θα ειναι ο HIRAS.

Έχοντας ήδη releases στην Λονδρέζικη Toolroom του Mark Knight,Boz Boz, UMM, Influential House recording,ο dj/producer Hiras,έρχεται στις 23 Οκτωβρίου στην Αθήνα για ένα πολλά υποσχόμενο dj set.

Με εμπειρία djing από το 1987 και γράφοντας μουσική από το 1994,το 2009 βρίσκει τον Hiras, να έχει υπογράψει 2 tracks για 2 συλλογές οι οποίες θα κυκλοφορήσουν από την Universal music,με αρκετές forthcoming releases όπως:
-το Dirty Tricks EP στην Young Society records το οποίο περιέχει remix από τον label boss της Relish records ,Headman.
-το remix του στους Terracotta Army το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Ava/armada music,
-της Nad Mika και Monique Perrier στην Γαλλική Madavisage
-αλλά και δουλεύοντας παράλληλα remixes για τους Έλληνες Cyanna και το Shine,γνωστό από το tv spot της vodafone,
-το forthcoming smash hit – I Am The Beat των Senor Stereo
-αλλά και το debut album του ονομαζόμενο “Back on Earth”.
Βλέποντας ανταπόκριση όχι μόνο από indie αλλά και major labels,η εμφάνισή του αναμένεται εκρηκτική.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

http://www.myspace.com/kohiras

No comments: